Over ons

Internationaal erkend opleidingscentrum dat een uniek aanbod van hedendaagse, hoog kwalitatieve en realistische opleidingen aanbiedt voor alle hulpverleners.

Onze missie

PreHospital Solutions vult sinds de oprichting in 2016 als opleidingscentrum, de leegte in van realistische en hoogstaande opleidingen voor elke (medische) hulpverlener.

Door een divers aanbod van opleidingen zorgen we er voor dat, ongeacht je voorkennis, je klaar bent om hulp te verlenen aan gewonden of zieken. Of je nu een basis EHBO – opleiding wil volgen of dat je de gespecialiseerde hulpverlener bent, we hebben voor ieder wat wils.

Waarom zou je bij ons een opleiding volgen?

  1. Ons professioneel, deskundig opleidingskader; passie is onze drijfveer

Al onze docenten hebben velen jaren ervaring in de praktijk en doen hun passie nog steeds. Hierdoor krijg jij als cursist steeds realistische praktijk voorbeelden van situaties.

  1. De kwaliteit die we leveren

Door onze realistische oefenmaterialen, deskundige docenten, unieke cursussen en up-to-date lesmateriaal garanderen we dat je zeker krijgt wat je zoekt. Een kwalitatief hoogstaande cursus waar je echt iets aan hebt.

  1. Onze persoonlijke aanpak

We zorgen er voor dat elke cursus aangepast is aan de noden van de individuele cursist. We kijken naar de risico’s in je bedrijf of maken de scenario’s uitdagender voor de meer ervaren hulpverlener.

  1. Onze betrouwbaarheid

Afspraken nakomen staat bij ons hoog in het vaandel. Als we ons ergens voor engageren voeren we het ook uit.

  1. We willen je niet tevreden stellen, we willen dat je klaar bent voor het echte werk

Iedereen wil een cursus tot een goed einde brengen, met een nieuw certificaat terug naar huis gaan. Dat is niet genoeg voor ons. Wij willen dat onze cursisten naar huis gaan met meer kennis en zelfvertrouwen om dit daadwerkelijk in de praktijk te gebruiken.

Ons team

Chris Dupont

Oprichter / Docent

Lees meer »

Jelke De Vos

Pieter Jan Van Asbroeck

Frans Vanwingh

Evert Verhoeven

Frederick Perreman

Herwig Loyens

Pieterjan De Boeck

Ruben Haesendonck

Referenties