Bedrijfseerstehulpverlener EHBO opleiding

bedrijf, EHBO, eerste, hulp, hulpverlener
j

Geschreven door: Chris Dupont

september 7, 2022

Wist je dat er elk jaar in België meer dan 200.000 arbeidsongevallen zijn? Waarvan er meer dan 100.000 tot tijdelijke arbeidsongeschiktheid leiden en een 20.000 tot blijvende arbeidsongeschiktheid?

Daarom is het belangrijk dat jij als werknemer over een EHBO diploma beschikt zodat je kan optreden als bedrijfseerstehulpverlener. En dit is natuurlijk ook handig bij je thuis, op vakantie, …

Je werkgever is trouwens verplicht om bij meer dan 50 werknemers een aantal opgeleide werknemers in dienst te hebben als bedrijfseerstehulpverlener.

Wij helpen je graag om dit te verwezenlijken met onze ervaren docenten, die nog elke dag in de praktijk staan. En door onze realistische oefenmaterialen en scenario’s.

Als opleidingscentrum kan je zowel de basisopleiding bij ons volgen, alsook de jaarlijkse 4u durende bijscholingen die verplicht zijn om een geldig certificaat te behouden.

We zijn namelijk met ons opleidingscentrum erkend door FOD Waso om deze basisopleiding en bijscholingen te geven. Tevens kan je bij ons terecht voor de KMO portefeuille.

De opleidingen kunnen bij u in het bedrijf of in onze leslokalen gegeven worden. We zijn zeer flexibel zodat de lessen kunnen doorgaan overdag, ’s avonds of in het weekend.

Contacteer ons voor meer informatie via ons contactformulier.

Meest recente berichten