ALS cursus volgen bij the new kid on the block?

j

Geschreven door: Chris Dupont

september 4, 2022

Een advanced life support aka een ALS cursus bij PreHospital Solutions volgen? Waarom zou ik me inschrijven bij deze “new kid on the block” bij het ERC?

Wel als Internationaal erkend opleidingscentrum organiseren we al jaren diverse hoogstaande cursussen waar realisme hoog in het vaandel gedragen wordt.

Want heeft het zin om je scenario’s allemaal te doen in een mooi verlichte ruimte, op een tafel en waar ook nog eens al je medisch materiaal mooi gerangschikt klaar ligt? Of als er foto’s van letsels of plastieken plassen bloed gebruikt worden?

Oké de basis moet inderdaad aangeleerd worden in een echte klasruimte, ook bij ons natuurlijk.

Maar wij zorgen er al jaren voor dat de scenario’s die we in diverse cursussen doen zo realitisch mogelijk zijn binnen de richtlijnen van de cursussen. Zo kom je als cursist op zaken uit waar je nog niet bij hebt stil gestaan, je gaat verbeteren en gaat meenemen naar je praktijk. Just ask de cursisten die al bij ons geweest zijn …

Door onze jarenlange praktijk ervaring kunnen we hier het verschil maken en de cursussen naar een hoger niveau tillen. Dit gaat ook het geval zijn met onze ALS cursussen.

Met andere woorden … twijfel niet om je in te schrijven als je een realistische advanced life support cursus wil volgen.

Je inschrijven voor onze ALS cursus kan via ons contactformulier.

Meest recente berichten