Bleeding Control stand tijdens symposium urgentiegeneeskunde

j

Geschreven door: Chris Dupont

juni 6, 2018

Op 6 juni waren we met oa een Bleeding Control stand te gast tijdens het symposium urgentiegeneeskunde ‘Is er een dokter in de zaal?’ in het Universitair Ziekenhuis Leuven.

Het symposium was een organisatie van de co-assistenten urgentiegeneeskunde 2017 – 2018.

Een van de organiserende co-assistenten schreef ons het volgende:

Wij, co-assistenten urgentiegeneeskunde, kozen Prehospital Solutions als partner voor ons jaarlijks symposium omwille van hun praktijkgerichte wetenschappelijk onderbouwde aanpak. In onze prachtig uitgeruste spoedgevallendienst zijn we comfortabel om de meest kritieke patiënten op te vangen. Deze skills omzetten naar een prehospitale setting is een hele uitdaging.

Prehospital Solutions gaat deze uitdaging aan en slaagt erin om deze en specifieke prehospitale skills in diverse situaties aan te bieden.

Ik ben ervan overtuigd dat deze aanpak tot een steilere leercurve en tenslotte tot een betere patiëntenzorg prehospitaal zal leiden.

Michiel Stiers
Co-assistent Urgentiegeneeskunde

Meest recente berichten

Aanwezig op Care for Limburg

Aanwezig op Care for Limburg

Het evenement Care for Limburg, waar men studenten van het secundair onderwijs wil warm maken voor een job in de zorg,...

Our course in your country?

Our course in your country?

You want to follow one of our courses in your own country? That is possible! We could organize some of our courses in...